green key fotografie

WAT IS EEN GREENSCREEN

Een greenscreen studio is een studio met chroma key techniek. Deze techniek wordt veel gebruik bij video en films maar ook steeds meer voor foto door de huidige kwalitatieve software. De foto met personen of objecten wordt gemaakt in een studio die chroma groen is geverfd. Achteraf kunnen er digitaal andere achtergronden in geplaatst worden, zodat de persoon of het object in elke denkbare omgeving geplaatst kan worden, b.v.  een sneeuwlandschap voor kerst/nieuwjaar kaarten, nachtopname stad, speciale achtergronden, natuur landschappen of digitaal getekende beelden en nog veel meer is mogelijk.

fotographic is hierin een voorloper op het gebied van fotografie dit ook omdat niet elke fotograaf een vaste grote green key studio in bezit heeft door onze combinatie van foto en video studio’s kunnen wij u veel meer bieden voor een betrekkelijke lage prijs.

PRIJS

Kostprijs incl. flitslicht 35 euro per uur green key is maar liefst 10 m breed

Opstellen licht door ons en verwerking beelden op photokey pro op pc 35 euro per gewerkt uur.

Deze studio is ook zeer geschikt om creatieve video of  foto’s te maken, zoals bedrijfspresentaties, reclame en multimediale website toepassingen en veel meer…

wij hebben verschillende achtergronden voor fotografie (+- 100 stuk)  in ons bezit maar u kan deze zelf aanleveren indien de resolutie voldoende is.

 

 

Save

Save

Save